Tesla szív Airbnb

tesla3.jpgNyilván nem unatkoznak az Airbnb marketingesei, hiszen állandóan hallani meglepőbbnél meglepőbb dobásaikról, meghökkentő hirdetési szokásaikról, és most sem kell csalódnunk bennük.
Történt ugyanis, hogy együttműködést kötöttek az amerikai elektromos autó gyártóval, a Teslával. Hamarosan 100 amerikai, ezen belül is a Tesla legnagyobb piacának számító Kaliforniában (ahonnan ugye eleve az Airbnb is indult) helyeznek ki ingyenesen Airbnb-s szállásokon töltőket, ezzel is megkönnyebbítvén az autótulajdonosoknak az Airbnb-s szállások közötti mozgását, és persze azért nyilván reklámfogásnak és márkaépítésnek sem rossz ez egyik cég számára sem. 

tesla2.jpgHa bejön az ötlet, akkor globálisan is kiterjesztik a töltők kihelyezését, melynek ára egyébként 750 dollár, de természetesen a házigazdák ezt díjmentesen megkapják, a beszerelésükről azonban nekik kell gondoskodniuk. Azok a házigazdák jelentkezhetnek a töltőkért, akiknek már legalább 5 foglalásuk volt, és minimum 4-5 csillagos értékeléseik vannak.

tesla1.jpg(Ezeken a szállásokon már tölthetjük is a Teslánkat. Forrás: Airbnb.com)

Amennyiben töltőállomássá is válik egy Airbnb-s szállás, automatikusan az Airbnb elektromos autóbarát oldalaira is felkerül. A szállásközvetítő óriás oldalán már 29 szállás közül válogathatnak a Tesla tulajdonosok, azt hiszem a magyar jelenlétre még egy picit várnunk kell. 

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV (BÉRLŐK, ALBÉRLŐK A LAKÁSBAN):

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés