Airbnb Open Párizs 2015

Ezt a bejegyzést csak holnap szerettem volna megírni, amikor már túl vagyunk a szombat esti díjátadón és nagy bulin is, minderre viszont a pénteki párizsi terrortámadások miatt már nem került sor, szombat délelőtt az összes résztvevőt e-mailben tájékoztatta az Airbnb, hogy az egész napra betervezett programok elmaradnak.

De ez a poszt most nem a sajnálatos eseményekről hivatott szólni, hanem szerettem volna elmesélni, hogy milyen is egy Airbnb Open rendezvényen részt venni.

img_20151112_160426_hdr.jpg

Tavaly San Franciscoban, idén Párizsban kapott helyett az Airbnb legnagyobb éves rendezvénye, az Airbnb Open. 5000 házigazda 110 országból képviseltette magát a 3 naposra meghirdetett, de végül 2 naposra sikeredett, programokkal telezsúfolt eseményen. A rendezvénynek a párizsi Parc De La Villette adott helyet, egy hatalmas területen elterülő, rengeteg helyszínnel rendelkező épületkomplexumot képzeljünk el. Csütörtökön és pénteken egész nap a helyszínen voltak a programok, különböző szemináriumokon lehetett Airbnb munkatársaktól eltanulni a házigazda lét csínját-bínját, a nagy (kifejezetten erre a célra felállított) sátorban pedig több ezer ember egyszerre hallgathatta az alapítók és legnagyobb beosztásban lévő munkatársak tényleg kifejezetten inspiráló előadásait. Szombatra maradtak volna a városnézéssel egybekötött programok, na és az esti gála és buli, ahol hivatalosan bejelentették volna a 2016-os Airbnb Open helyszínét.

Az 5000 házigazda mellett 600 Airbnb munkatárs is jelen volt, a legtöbben természetesen a San Francisco-i irodából jöttek, de képviseltette magát szinte az összes többi iroda is a világ többi pontjáról, szerencsére azokkal a kollégákkal is sikerült találkozni, akikkel novemberben elkezdtük a közös házigazda-találkozók szervezését Budapesten. 

A rendezvényen készült rengeteg fényképet a Facebook oldalunkra töltöttem fel, ott képaláírásokkal együtt lehet böngészni és informálódni. Klikk: AIRBNB OPEN PÁRIZS ALBUM.

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés