Praktikus tipp #6

Sokan kérdezik tőlem, hogy ha rövidtávra adják ki a lakást, tegyenek-e bele mosógépet? A válaszom egyértelműen igen. S hogy miért? Erre több indokom is van:

the-washing-machine-dilemma-12-638.jpg

1. Bár a legtöbb vendég célirányosan kifejezetten hozzánk jön 3-5 éjszakára, mégis előfordul, hogy ennél hosszabb időtartamra érkeznek, vagy szálláshelyünket egy hosszabb-rövidebb körutazás egyik állomásaként iktatják be. Ilyenkor nyilván olyan lakást keresnek, ahol tudnak mosni is, ha szükségük van rá. Amennyiben a lakásunk gyerekbarát, akkor pedig kifejezetten ajánlatos a mosógép elhelyezése a lakásban. Ne szűkítsük a potenciális szállóvendégeink körét egy ilyen alapvető háztartási eszköz hiányával.

ikea táska.jpg2. Ha néha akad egy-két lyuk a naptárban, azaz nincs meleg váltásunk, hatalmas segítség lehet, hogy nem kell elcipelnünk a nehéz szennyest magunkkal, hanem kényelmesen kimoshatunk a lakásban, kiteregethetünk, és amikor beengedjük a következő vendéget, előtte gyorsan összehajtogatjuk a tiszta holmikat, melyet jól elrejtve legközelebb felhasználhatunk a következő vendégérkezéskor. 

3. Ha egyszer mégis úgy döntünk, hogy hosszú távra adjuk bérbe a lakásunkat egy bérlőnek, akkor nem kell azon törnünk a fejünket, hogy hova szereljünk be egy mosógépet, esetleg kiállást kell készíteni, újabb költségekbe verni magunkat. 

Ugyanez a helyzet a sütővel és egy normálisabb méretű hűtőszekrénnyel is. Mindig gondolkozzunk hosszútávon, míg a jelenlegi helyzetünkben a legkézenfekvőbb a turistáknak kiadni a lakást pár vendégéjszakára, és lehet hogy ezeknek a háztartási cikkeknek a beszerzése nem a legindokoltabb, egy idő után sokkal nagyobb macera lehet ezek beszerelése.

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés