Praktikus tipp #4

clean-and-colored-bath-towel-set.jpgEmlékszem, amikor belekezdtem a rövidtávú lakáskiadásba, mindenkinek az első kérdései között az szerepelt, hogy nem féltem-e a cuccaim? Mint köztudott, a lakás, amit rövid távra adok ki, a saját lakásom, amiben addig életvitelszerűen laktam, de a mai napig a könyveim a polcon, családi és baráti képek a falon, és megannyi nyom emlékezteti a vendéget arra, hogy ő bizony valakinek az otthonában tartózkodik, és ezt általában kifejezetten szeretik is. Megmondom őszintén, eddig semmi problémám nem volt, természetesen a nagyobb értékeket nem tárolom a lakásban, de még most is nagyon sok holmim van a gardrób felső polcain, egy-egy fiók mélyén, itt-ott elsuvasztott dobozokban. És virtuálisan lekopogom alulról a fán, de eddig soha semmi gond nem volt, tényleg semmi nem tűnt el.

Más a helyzet viszont a törölközővel. No annak se kelt még lába, de az valahogy jobban mozgatja mindenki fantáziáját, így a törölköző az egyik olyan portéka, amivel csínján kell bánni, és vagy nem a vendég közelében tárolni, vagy bizony érdemes jól eldugni vagy elzárni előlük. Mert ugye alapból adunk egy nagyot és egy kicsit, meg van a kilépő és a kéztörlő, és ha 3 napnál többre jönnek, akkor én ezekből dupla szettet készítek be, de sajnos még így is előfordult, hogy csak rábukkantak a dugi törölközőkre.

towels.jpg
Szerintem a legtöbb házigazda osztja a tapasztalataim, szóval azt javaslom, hogy vagy egy elzárható szekrényben tartsuk a törölközőket, vagy találjunk nekik valami jó kis dugi helyet, mert kifejezetten kellemetlen, amikor meleg váltáskor döbbenünk rá, hogy a gondosan előkészített komplett szett bizonyos elemei sajnos nem állnak rendelkezésre a következő vendég fogadásához. Ez sajnos igaz lehet az ágyneműhuzatra is, így tényleg javasolt egy olyan szett bekészítése (ágyneműtartóban eldugva) ami kifejezetten végszükség esetén ki tud minket segíteni.

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Találkozz velünk te is személyesen következő elméleti előadásunkon, küldd el JELENTKEZÉSED most!

Elméletben már mindent tudsz, de szeretnél a gyakorlatban is profi lenni? Kiscsoportos gyakorlati tréningünkön lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan állítsd be jól a hirdetéseid, és érthetően megtanítjuk az adózással kapcsolatos összes teendőt is. A férőhelyek limitáltak, ne maradj le, jelentkezz még ma!