Praktikus tipp #5

Akár hiszed, akár nem, de a legtöbb vendég folyamatosan felkapcsolva hagy legalább egy, ha nem több villanyt is a lakásodban. A legtöbben "úgy hagyják" a világítást egész napra, amíg várost néznek, de sokan még éjszakára is hagynak legalább egy fényforrást. Hiába gondolod azt, hogy a házirendedben nyomatékosan megkérted őket és úgy tűnt, hogy meg is értettek, hogy ha nem használják, kapcsolják le. A legtöbb esetben nem fogják!

hagyomanyos_energiatakarekos.pngÉppen ezért, ha eddig még nem tetted meg, érdemes mindenhol kicserélni az égőket energiatakarékosra, még az olyan lámpákban is, amiről normális esetben azt gondolnád, hogy azt úgyis csak rövid ideig használják. Lehet ez egy kislámpa az előszobában, hiszen jó eséllyel pont ez az a világítás, amit égve fog hagyni, hogy ha hazaér, akkor ne a sötétben kelljen botorkálnia, de az is lehet, hogy a kamrában matatott valamit, és napokra marad úgy a lámpa a csukott ajtó mögött. Szóval nagyjából számolj úgy, hogy minden helyiségben állandóan ég az összes lámpa. Ugye hogy nem csak környezetvédelmi, de anyagi okokból is érdemes lecserélni az izzókat?

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING.COM ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés