Így keress sok pénzt az Airbnb-vel!

invite3.jpgBár több online szállásközvetítő oldal is sikeresen működik szerte a világon, valamiért mégis az Airbnb a legelterjedtebb, nem hiába itthon a köznyelv is csak “Airbnb-zésnek” hívja az egyéb-szálláshely szolgáltatás tevékenységet.

Házigazdaként hosszasan sorolhatnám, miért tényleg az egyik legjobb oldal az Airbnb, de most inkább azt osztom meg veletek, hogyan tudtok bevételre szert tenni anélkül, hogy valaha is egy szobát kiadnátok bárkinek is. A marketing fogás remekül működik, és az Airbnb folyamatosan mindent megtesz, hogy ne csak utazókat, de házigazdákat is csalogasson a rendszerébe. Teszi mindezt arra az egyszerű tényre alapozva, hogy az emberek szeretnek szolgáltatásokat ajánlani egymásnak, pláne ha ezzel pénzt is kereshetnek.

invite1.jpgMindez hogyan működik a valóságban? Vegyük alapul ezt a pofon egyszerű példát. Én ugye benne vagyok a rendszerben, mint házigazda, az alábbi linket KLIKK:LINK megosztom veled és ahány ismerőssel/baráttal csak tudom. Amennyiben az általam megadott linkre kattintva kezded meg és fejezed be a regisztrációdat az Airbnb-n, azonnal kapsz egy 20-25 dolláros kupont a cégtől (kampánytól és árfolyamtól függ), amit felhasználhatsz utazásra.


invite_facebook.jpgAmennyiben már a rendszerben vagy, elkezdhetsz meghívni embereket a saját linkeddel, és minden egyes általad regisztrált ember kap ugyancsak 20-25 dollár kupont, amit leutazhat. Mi ebben neked a biznisz, miért hívj meg embereket, ha ők kapnak pénzt, és nem te? Nos azért, mert ha ezek az emberek tényleg elkezdenek utazni, te azonnal 20-25 dollár utazási kupont kapsz utánuk. Tehát ha meghívsz mondjuk 10 embert, és ebből mondjuk 5 utazik is, akkor 5x20-25, azaz 100-125 dollár üti a markodat.

És ez még nem minden! Ha ezek az emberek házigazdákká válnak, és elkezdik kiadni a lakásukat Airbnb-n, akkor minden egyes ember után további 70-75 dollárt fogsz keresni. Tehát egy ember után akár 100 dollárt is kereshetsz, amennyiben általad regisztráltak az oldalra, és nem csak utaznak, de lakást is kiadnak. Természetesen minél több ember regisztrál és használja az oldalt a te meghívásodra, ez az összeg akár a csillagos ég is lehet. Az alábbi fotón megmutatom, hogyan is néz ki a rendszeren belül, ha valaki a te meghívásod által regisztrál, egy oldalon listázódik a már megkeresett és a még függőben lévő tételek. A képen azt is láthatod, hogy én bizony már használtam is fel kupont, tehát biztosan állíthatom, hogy a dolog remekül működik.:

invite2.jpg

Mivel a kuponok összevonódnak, így akár több százdolláros szállásokat is ”ingyen”kibérelhetünk. Arra viszont megéri figyelni, hogy ezek az utazási kuponok készpénzre nem válthatóak, csak egy évig érvényesek, utána elveszítjük őket, úgyhogy érdemes számon tartani őket. Tehát ha még nem regisztráltál, és szeretnéd kipróbálni, mennyi pénzt tudsz keresni az Airbnb-vel, nem kell mást tenned, mint elfogadnod az én meghívásom a rendszerbe KLIKK:LINK, így azonnal közel 6000 Ft utazási kuponnal leszel gazdagabb, és indulhat is a pénzgyűjtés!

UPDATE: HA NEM VENDÉGKÉNT, HANEM HÁZIGAZDAKÉNT SZERETNÉL REGISZTRÁLNI A RENDSZERBE, AKKOR ERRE A LINKRE KELL KATTINTANOD: LINK

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés