Fontos a jó fotó!

images_1.jpgRengeteg dolgon múlik, hogy mi alapján választja ki egy vendég pont a mi lakásunkat, de az egyik legfontosabb szempont mindenképpen az, hogy megfelelő fényképeket használjunk a hirdetésünkben. Nem csak érdemes, de kötelező minden helyiséget alaposan bemuatatni fényképekkel, és ez nem áll meg a szálláshelyen belül, fordítsunk figyelmet a környezet alapos fényképes bemutatására is! No de mitől is jó egy fénykép, érdemes-e profi fotósra bízni a lakás befotózását? 

Ne feledjük, a legtöbb szállásközvetítő oldal ingyenesen a rendelkezésünkre bocsát egy profi fotóst, és ezzel a lehetőséggel bizony több okból is érdemes élnünk.

Az egyik ok természetesen az, hogy tényleg teljesen ingyen, egy profi fotós úgy befotózza a lakásunkat, ahogyan mi minden bizonnyal képtelenek lennénk. Ezeket a fotókat a cég általában a saját logójával is ellátja, így a szállást kereső vendég is nagyobb bizalmat szavaz nekünk, ha látja, hogy a cég kirendelt fotósa hivatalosan is szemrevételezte már a szálláshelyet. És ez még nem minden. A fotós maga is egy, számunkra nem publikus módon értékeli a szálláshelyet, így a rendszerben ennek az értékelésnek megfelelően fog rangsorolódni a lakásunk a találati listában. Ez a szállásközvetítő cégnek, a vendégnek, és persze nekünk is a hasznunkra válik. Értelemszerűen, aki nem él a cég által biztosított ingyenes fotózási lehetőséggel, az mindezektől az előnyöktől elesik, így én mindenkinek melegen ajánlom, hogy éljen a lehetőséggel. Szinte az összes külföldi szállásközvetítő cég ajánl ingyenes fotózást, használjuk ki!
screenshot_2015-11-15-17-38-15_1447627019676.jpg

Viszont üröm az örömben, hogy a legtöbb oldal fotósa által készített fotó szörnyű minőségben lesz majd csak letölthető az oldalról, és a legtöbb fotó nem is lesz kompatibilis a többi szállásközvetítő oldallal, így én mindig azt javaslom, hogy érdemes egyszer, a lakás fénykorában rászánni az időt és a pénzt, és megbízni egy független profi fotóst, hogy készítsen olyan jó minőségű, nagy felbontású képeket a lakásról, amit később kedvünkre bármelyik oldalon felhasználhatunk, vagy ha eladásra/hosszútávú bérbeadásra adjuk a fejünket, akkor legyen mihez nyúlnunk. Ha pedig már megvannak a profi fotóink, akkor érdemes az összeset képfeliratokkal ellátni, hogy a vendég minél több információt megtudjon az adott helyiségrõl.

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés