Nyakunkon az év vége!

budapest_nye.jpgBudapesten 3 olyan időszak van, amikor nem marad üresen még egy kanapé sem, ez a Forma1, a Sziget és a szilveszter. Mivel már csak az utóbbi vár ránk ebben az évben, nem árt erre is kellőképpen felkészülni. Bár én folyamatosan azt javaslom, hogy ezeket a kiemelt időszakokat érdemes már akár évekkel előre is jól beállítani és beárazni, még mindig rengeteg házigazda fittyet hány az előretervezésre, aztán pedig fogják a fejüket, ha alacsonyabb áron veszik ki a lakásukat, mint amennyiért az élelmes házigazdák eladják a sajátjukat. 

december.jpgMire érdemes tehát figyelnünk? A szilveszteri foglalások átlagban 3 éjszakások szoktak lenni, így ha nem szeretnénk kifogni pont azokat a vendégeket, akik csak egy éjszakára jönnek, mindenképpen állítsuk át a szilveszteri időszakban a naptárunkat, hogy a minimum foglalási időszak 3 éjszaka legyen. Ez az összes szállásközvetítő oldalán pillanatok alatt megtehető művelet, mégis még mindig kevesen alkalmazzák. A másik fontos dolog, hogy a lemondási feltételekre kiemelten figyeljünk, nehogy december 31-én kelljen még a lemondások miatt vendégeket hajkurásznunk a lakásunkba. Higgyétek el, láttunk már ilyet is!

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal! Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk. 

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés