Itt a T-Mobile és Airbnb együttműködés!

Tizenhárom európai országban, köztük Magyarországon is előre fel lesz telepítve az Airbnb alkalmazása az Androidos telefonokra, amennyiben a T-Mobile-tól vásárol valaki készüléket, jelentették ma be Németországban a Deutsche Telekom sajtótájékoztatóján.

Ilyen együttműködésre korábban még nem volt példa, és ezzel a lépéssel az Airbnb Európában is végképp meghatározó szereplővé nőtte ki magát. Ráadásul az új regisztrálók (a korábbi ügyfeleket sajnos nem érinti) egy 30 eurós kupont is kapnak automatikusan, amit felhasználhatnak a következő szállásfoglaláskor.

telekom2.jpg

Az ötlet természetesen szenzációs, és remélhetőleg ez egyenes arányban még több vendéget hajt majd minden Airbnb-n is hirdető szállásadó malmára, mert a piac finoman fogalmazva is kezd telítődni, már ami Budapestet illeti.

A másik ugyancsak elgondolkoztató dolog a témával kapcsolatban, hogy az Androidos alkalmazásban sajnos egyelőre nem nem lehet külön kerületekre, városrészekre és kulcsszavakra rákeresni, legalább is Budapest vonatkozásában biztosan nem, így joggal aggódhatnak egyes házigazdák, hogy aki nem asztali számítógépen keres szállást, az hogyan is fog rábukkanni az ő lakására, de remélhetőleg ez nem fog kifejezetten nagy problémát jelenteni senkinek sem hosszú távon.

A hírek szerint az előre telepített, Androidos Airbnb alkalmazásokkal ellátott T-Mobile készülékeket Albániában, Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Macedóniában, Montenegróban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában idén tavasszal dobják piacra.

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés